Așa începe povestea aRoma – adevărata energie a fructelor.

Despre sucurile aRoma

În anul 1994 se naște Delicon Prodimpex S.R.L., firmă al cărei principal obiect de activitate era producția și comerțul merelor. De peste 20 de ani, principala noastră preocupare a fost să producem sucuri naturale de mere, fiind aplecați mai degrabă către calitate decât către cantitate.
1. Povestea noastră
Povestea aRoma începe în Fălticeni, din dorința de a descoperi adevăratul gust al merelor. Producția merelor este asigurată, în mare parte, din renumitul bazin pomicol Fălticeni-Rădășeni, bazin cu o lungă tradiție în cultivarea și comerțul merelor, fiind de notorietate relațiile comerciale între moldoveni și polonezi încă din secolul al XV-lea. La ora actuală suprafața livezilor din vecinătatea Fălticeniului și capacitatea de producție, încadrează bazinul în primele trei din țară.
2. Evoluție tehnologică
An de an investim în cercetare pentru ca produsele noastre să fie cât mai sănătoase și milităm constant pentru o agricultură cât mai organică. Metoda de obținere a sucurilor noastre este una inovatoare și respectă în totalitate standardele europene de calitate. Din aceste motive, am reușit, într-un timp relativ scurt, să devenim principalul producător de sucuri 100% naturale din regiunea Moldovei. Pentru sucul natural de mere aRoma folosim doar fructe și/sau legume proaspete, sănătoase și atent culese și selectate din diferite soiuri.
3. Certificate de calitate
Deținem certificatul FSSC și toate certificatele de sănătate solicitate de statul român, inclusiv pentru apa pe care o folosim în curățarea liniei de producție. Prin îmbunătățirea continuă a proceselor noastre, utilizând soluții moderne de economisire a energiei și linii de producție eficiente, ne străduim continuu să reducem consumul de apă, energie și gaze naturale, încurajând astfel soluțiile ecologice.
4. Diversitate
Pe parcursul anilor, în urma experienței acumulate, am decis să diversificăm gama de produse. In momentul de față, aRoma apare pe piață cu următoarele sortimente: suc natural de mere, suc natural de mere și coacăze negre, suc natural de mere și sfeclă roșie, suc natural de mere și soc, suc natural de mere și vișine, suc natural de mere și pere, suc natural de mere și piersici, suc natural de mere și mentă, suc natural de mere și zmeură.

Produs în Bucovina

aRoma este parte integranta din clasa de mărci “Produs în Bucovina” eticheta care confirmă calitatea și rețeta tradițională a produselor noastre, cu o distribuție de suc natural de mere la nivel național în magazinele proprii și în marile lanțuri precum: Auchan, Carrefour, Metro, Selgros, Real, Mega Image, Dedeman.