DESPRE NOI

Povestea aRoma a început în 1994 în Fălticeni, din dorința de a descoperi adevăratul gust al merelor. Suc natural de mere 100% natural.

De peste 20 de ani, principala noastră preocupare a fost să producem suc natural de mere. Sunten interesați mai degrabă de calitate decât de cantitate.

An de an investim în cercetare și acționăm constant pentru o agricultură organică.

Producția este asigurată, în mare parte, din renumitul bazin pomicol Fălticeni-Rădășeni. Bazin cu o lungă tradiție în cultivarea și exportul merelor. Fiind de notorietate relațiile comerciale între moldoveni și polonezi încă din secolul al XV-lea. Suprafața livezilor din vecinătatea Fălticeniului și capacitatea de producție încadrează bazinul în primele trei din România.

Metoda de obținere a sucurilor noastre este una inovatoare și respectă în totalitate standardele europene de calitate.

Din aceste motive, am reușit, într-un timp relativ scurt, să devenim principalul producător de sucuri 100% naturale din regiunea Moldovei.

Pe parcursul anilor, în urma experienței acumulate, dar și a parteneriatelor de succes, am decis să diversificăm gama de produse. Realizam sucuri 100% naturale, din cele mai bune fructe, conservând astfel perfecțiunea și puritatea naturii.

Prin îmbunătățirea continuă a proceselor noastre, utilizând soluții moderne de economisire a energiei și linii de producție eficiente, ne străduim continuu să reducem consumul de apă, energie și gaze naturale, încurajând astfel soluțiile ecologice.

aRoma este parte integranta din clasa de mărci “Produs în Bucovina” eticheta care confirmă calitatea și rețeta tradițională a produselor noastre, cu o distribuție de suc natural de mere la nivel național în magazinele proprii și în marile lanțuri de retaileri ca Auchan, Carrefour, Metro, Mega Image.